Nyt väsyttää... On tullut tehtyä paljon ja viime yö vähillä unilla. Kertailen jotain mitä on tapahtunut kirjoitustauon aikana.

Mä kävin lastenvaatekirppiksellä- ihanaa! Hullaannuin, mutta en riehaantunut. Noudatin ystäväni neuvoa; ei pidä ostaa huonoa, nukkaisia ja tahraisia. Ja pitäydyin myös pienissä kokonumeroissa. Kyllä niitä ihania 80 cm vaatteita kerkeää ostaa myöhemminkin. Siellä kirppiksellä oli todella hyvän laatuista tavaraa ja edullista. Innoissani hypistelin niitä pienen ihmisen vaatteita. Ensimmäinen kerta siellä ei takulla jää viimeiseksi.

Ajelimme toiselle puolelle Suomea. Siellä pääsin mahtavaan kangaskauppaan. Meillä kangaskauppa on kaaoskauppa, liian paljon tavaraa liian pienessä tilassa. Mutta tuolla toisessa kaupassa pakat oli järjestetty materiaalien mukaan ja sitten vielä väreittäin. Siellä oli kaikkea ompeluun ja lisäksi askartelutarvikkeita. Mulla oli siellä aikaa vain tunti. Eli menin heti trikoo/collage-kangasosastolle. Ihania kankaita, hullaannuin. Ostin kaikenlaista, mutta väreiltään yhteen sointuvia. Kunhan taas tulee vapaata kaivan ompelukoneen pölyn seasta esiin ja ompelu alkaa.

Reissumme lopuksi vietimme pari päivää anoppilassa. Eilen tulimme kotiin tosi myöhään ja mun oli ennen nukkumaan menoa katsastettava työsähköposti. Olin ollut vapailla yli viikon ja aamulla oli aikainen herätys ja lähtö töihin. En oikein kerennyt rauhoittua reissusta ja työposteista nukkumaan mennessä ja niinpä uni ei tullut heti eikä edes kohta. Aamulla kyllä väsytti.

Olin ajatellut, että kuvaan kirppariostokseni ja kangaskauppahankinnat ja laitan tänne blogiin. Voi olla että sen vielä teen, mutta jos olisin halunnut kuvat jo tähän postaukseen missä niistä kirjoitan, olisi kirjoitus jäänyt kirjoittamatta ja/tai siirtynyt jonnekkin hamaan tulevaisuuteen...

Aika käydä nukkumaan, huomennakin on aikainen herätys.