En enää kirjoita vessanpöntön halailuista (ellei niin ihan oikeasti joudu tekemään). Tänään kun heräsin kuvotti, pää oli kipeä ja sunnuntaina alkanut selkäsärkykin vaivasi vielä hieman. Edelleen hieman kuvottaa. Sitä saa mitä tilaa...

Olen huomannut miten väsymys on lisääntynyt. Kumpa olisi mahdollisuus nukkua. Harmi vaan, että juuri aamulla nukkuisin kaikkein makeimmin kun pitäisi töihin herätä.

Olin luullut, että raskaana oleminen on jotain salatiedettä. Vaikutti, että raskaana olevilla on pitkä lista kaikesta mitä ei saa syödä tai tehdä. Mutta aika helpollahan tässä pääsee. Eniten kirpaisee tuo sinihomejuustosta luopuminen. Neuvolatäti sanoi, että sitä voi käyttää jos kuumentaa hyvin. Mutta saatan sen silti jättää väliin. Luulin, että hiusten värjääminenkin olisi kiellettyä. Mutta kun ei ollut, hehkuu hiukseni taas punaisena.

Tyhjensimme yhden laatikon noita vauva papereita varten. Nyt niitä ei tarvitse enää etsiä pitkin asuntoa. Kunhan täältä työhuoneestakin saisi kaiken tarvittavan siirrettyä sinne laatikkoon.