Viides hääpäivä lähestyy. Olemme perinteisesti vuokranneet mökin jossa olemme kuherrelleet. Perinne alkoi jo häistä, sillä sieltä siirryimme, ei hotelliin, vaan pieneen mökkiin. Me saunomme, teemme kävelylenkkejä, paistamme ulkona makkaraa ja syömme hyvin. Toiveeni on saada vuosittain Prinsessakakkua! Tahtoisimme hiihtääkin, mutta yhtenäkään vuonna ei ole ollut lunta, niin paitsi viime vuonna kun olimme poikkeuksellisesti Egyptissä. Millaistakohan hääpäivän vietto on ensi vuonna? Vaipan vaihtoa, mustia silmän aluksia, harhailevia ajatuksia... Mutta vaikka olisikin niin, silti tahdon sen Prinsessakakun.

Magnesiumista on ollut apua levottomiin jalkoihin. Siitä Ahavan jalkarasvasta ei niinkään, toki ihoni tykkää rasvauksesta. Mies ei  tykkää Ahavan tuoksusta/hajusta.

Häämökkeilyn jälkeen on työnpaikan virkistysreissu. Kotiin tulen vasta ensi viikon alussa. Olin toivonut voivani lopettaa työt virkistyspäivän jälkeen, mutta koko ajan tulee mieleen kaikkea mitä pitää tehdä... Mutta heti kun mahdollista aloitan lomailun ylipäivillä.