Eilen oli ihana päivä . Ensinnäkin heräsin omassa sängyssä. Heräsin vapaapäivään. Heräsin ja tiesin jaksavani siivota (remontin jälkeen sitä riittää). Vaihtoin lakanat ja oli saunapäivä. On ihanaa mennä saunan jälkeen puhtaisiin lakanoihin. Oli ihanaa kun kävin ostamassa uudet mammahousut. Nämä on H&M:n mustat kangashousut joissa on etutaskuissa 3 nappia. Edellisellä housujen ostokerralla kuittiin oli merkitty, että tiettynä aikana saa 20% alennuksen yhtestä tuotteesta. Sekin oli kivaa. Minä en ole käynyt äitiysvaatteiden erikoisliikkeissä (luulen, että siellä kaikki on kallista), ja siksipä H&M on mulle mammavaatteiden taivas. Yleensä en tee siellä ostoksia. Mies oli mukana vaatekaupassa ja hän kannusti ostamaan pitkän mustan trikoomekon. Se tuntui kivalta päällä saunan jälkeen.

Kivaa oli sekin kun uuteen takkaan laitettiin eilen ensimmäinen tuli! Illalla saunan jälkeen sytytimme toisen pikkutulen. Ja samalla söimme viinerit (sitä ei tapahdu kovin usein). Ihanaa oli, että sain pestyä 2 ikkunaa. En tiedä mitä vauva tykkäsi ikkunoiden pesusta sillä mä heiluin kovasti. Olohuoneen ikkunat ovat isot. Ensin kurottelin ylös ja sitten alas. Välillä piti istuskella. Mies siivosi pihalta remonttiromua, kiva kun piha oli taas siisti. Ruohonleikkuri ei suostunut käynnistymään, taisi olla päivän ainoa tyhmä juttu. Kivaa oli käydä sauvakävelyllä.

Eilen oli kivaa taputella vatsaa! Tykkään kovasti vauvamahastani. Pian sitä pitää varmaankin alkaa rasvata. Toissapäivänä tökin vatsaani ja huutelin "Vauva! Vauva! Vauva!" Mies kysyi mitä teen. Kerroin yrittäväni herättää vauvan. Mies laski hellästi kätensä käteni päälle ja sanoi: "Anna vauvan nukkua"! Mies tosi suloisesti puolustaa vauvaansa.

Tänään oli punnituspäivä. En ole saanut painoa lisää toukokuun lopusta, mutta eiköhän pian sekin ala. Pian lähdemme metsään kävelyretkelle. Mukaan pakkaamme makkaraa ja kaakaota!