Lisää mammahousuja ja heti! Tänään on vatsaani sattunut, syitä voi olla monia, mutta minä syytän itseäni siitä, että puin farkut jalkaan enkä niitä kesäisiä beigejä mammahousuja. Ajoa oli 3 tuntia, sitten lounas jonka jälkeen 2 tuntia kokousta, ja sitten ajoa 2,5 tuntia (en ajanutkaan kotiin kun huomenna on koulutusta). Perillä puin heti mammahousut jalkaan. Voihan tämä olla sitäkin, että olen viime aikoina liikkunut liian vähän. Aikoihin en ole käynyt sauvakävelyllä, voi minua.

Autoillessa kuuntelin radiota. Sieltä tuli kappale jossa mies kantoi lapsen ruumisarkkua. En voinut kuunnella sitä loppuun, vaihdoin välittömästi kanavaa. Laulu sai minut kuvittelemaan, että mieheni olisi se joka arkkua kantoi. Toivon, ettemme joudu siihen tilanteeseen.

Eilen mies tuli kotiin illalla yhdeksän aikaan ja tänään minä lähdin reissuun aamu ysiltä. Olimme yhdesä 12 tuntia, ja siitäkin suurimman osan aikaa nukuimme. Ei meillä riidellä kun ei oikein keretä tapaamaankaan. Mutta olenhan kotona perjantaina illalla kahdeksan jälkeen. Viikonloppu meneekin kivasti siivotessa.