Tulin juuri lääkäriltä. Kaikki hyvin, sillä vauva kasvaa ja rouva voi hyvin. Rouvan pitäisi muistaa edelleen syödä pähkinöitä, vitamiinejä ja rasvaista kalaa. Rouva tulee sitten parin viikon päästä uudestaan.

Tuollaista on kiva kuulla! Vauva ei enää lepäile poikittain vaan on asettunut pää alaspäin. En ole kyllä huomannut milloin, mutta onhan tuo vauva paljon liikkunut.

Olen ostanut Kuoma kengät, ja kyllä ne on näppärä laittaa jalkaan. Mun alkoi olla jo ihan tukalaa sitoa kengännauhoja kun vatsa pusertui. Mutta nyt kaikki on muuttunut . Vaikka tänään täällä on plussan puolella laitoin Kuomat jalkaan lääkäriin mennessä kun tiesin, että ainakin kahdesti joudun kengät riisumaan. Olisin halunnut punaiset Kuomat, mutta ei kaupoissa ollut tarjolla kuin mustia tai valkoisia. Eräässä kaupassa huomasin, että lasten osastolla on syklaamin punaisia kenkiä ja isoin numero olisi 39. Ihastuin niihin kenkiin, mutta sovittaessa huomasin, että lasten 39 on hieman pienempi kuin aikuisten 39. Piti tyytyä valkoisiin. Toivottavasti pysyvät kauan valkoisina.

Meidän remontti jatkui eilen ja meillä leikattiin sisällä kaakeleita. Siitä tuli kauhea meteli. Vauva taisi olla nukkumassa kun meteli alkoi. Liikkeistä päätellen joko vauva ei tykännyt tai sitten vauva on hevityyppi ja alkoi joraamaan vatsassa. Mies kävi hakemassa kuulosuojaimet ja asetteli niitä mun mahan päälle vauvalle suojaksi .