Hormoonimyllerrys jatkuu, mutta hieman laimentuneena. Telkkarin vauvaohjelman saavat minut itkemään heti. Aikaisemmin itkin vasta kun vauva nostettiin äidin syliin, nyt siis ihan mikä tahansa kohta itkettää. Huomasin myös, että nyt on synnytyskin alkanut hieman jännittää (mutta huomio- ei pelottamaan). Kirjastosta lainasin pari kirjaa, jotka toivottavasti auttaa valmistautumaan synnytykseen. Ensimmäinen on Liukkonen, Heiskanen, Lahti ja Saarikoski: Synnytyskivun lievittäminen. Se on oppikirja, mutta ehkäpä juuri siksi hyvä, siinä ei ole liikaa mitään lässyn lässyn juttuja eikä se ole liian tieteellinenkään. Suosittelen. Toinen kirja, jota minulle suositeltiin täällä blogissa on Borelius: Olet synnyttänyt- huolehdi itsestäsi. En ole vielä aloittanut sitä. Kirjastosta aion myös laina äänikirjan. Ajattelin kuunnella sitä siinä avautumisvaiheessa, joka tälläisellä ensisynnyttäjällä kestää sen 10 tuntia. Kyllä siinä ajassa kuuntelee kirjan jos toisen.

Eilen menin miehen luokse ja pyysin häntä onnittelemaan minua kun oli kyseessä juhlapäivä. Mies onnitteli vaikka ei tiennyt syytä. Sitten kerroin, että juuri oli tullut ihan oikea kakkapökäle! Mikä juhlahetki tälläiselle jolla vatsa on ollut löysä jo ennen joulua! Painonikin on lähtenyt nousuun. Ihan terveellistä, ettei tässä vaiheessa vaan laihdu. Mun vatsa on ollut liian herkkä sille magnesiumille. Nyt otan iltaisin vain puolikkaan. En ole vielä muistanut ostaa rautaa, vaikka sitä suositeltiin.

Meillä on menossa myllerrys! Huonekaluja tullaan siirtelemään huoneesta toiseen. Ja nyt tehdään valmisteluja. Työhuoneen kirjahyllyt käydään huolellisesti läpi ja paljon laitetaan pois. Mulla oli alkuviikosta ahdistus paljosta tavarasta. Onneksi oli sillä nyt on helppo heittää kaikenlaista pois. Jos huonoja puolija haen, niin tavaroita on käytävillä ja pöly lentelee... Huonekalujen siirtoapu saapuu huomenna. Sitten voinkin viimeistellä vauvan huoneen. Ja valmistaa vauvalle pedin myös meidän huoneeseen.