Mieheni osaa kyllä hoitaa Taavia, en sitä epäile. Jotenkin siinä on kuitenkin käynyt niin, että olen jämähtänyt kotiin. En käy paljoa missään, en ainakaan yksin. Juttelin asiasta ystävälleni jonka kanssa käyn sauvakävelyllä (Ahaa, heti jäin kiinni- käyn sauvakävelyllä ilman poikaa tai miestä). Ystäväni kanssa päätimme heti pian jotakin. Eilen olimme shoppailemassa. Minulla oli poika mukana, mutta hauskaa vaihtelua se silti oli. Kävimme tarkastamassa erään kauppakeskuksen jossa emme olleet aikaisemmin käyneet. Se oli surkea ja häivyimme sieltä nopeasti. Ystäväni tiesi kangaskaupan, sielläkään emme olleet vielä käyneet. Mulla on vielä ompelematta ne kankaat jotka ostin ennen Taavin syntymää. Eipä huvittanut ostaa mitään uutta pölyttymään kun talous on tiukka. Viimeinen kohteemme oli Citymarket. Siellä on mammuttimarkkinat ja löysin pojalle kaksi yöpukua. Yöpukuja on ollut vaikea löytää kirppareilta ja siksi "törsäsin" ihan uusiin. Otin tietoisen riskin. Poika on katsonut ihaillen niitä auto-ostoskärryjä. Koska emme yleensä käy Cittarissa, laitoin hänet "auton" kyytiin. Opetin vielä miten äänimerkki toimii. Pojalla tuntui olevan kivaa. Juttua riitti hänen omalla kielellä. Saattaa jatkossa olla että hän vaatii päästä autoon myös tavallisessa kaupassamme. Toisaalta, mikäpä siinä. Paitsi, että ainakin se autokärry jota käytimme liikkui erittäin kömpelösti ja oli raskas työntää. Yöpuvun lisäksi ostoskärryyn ilmeistyi dödö, lankakerä, traktori, kaakaota ja Bliwsaippuan kaksi mustikantuoksuista täyttöpulloa. Kun jätimme ostoskärryt paikalleen ja sanoin pojalle, nyt on aika jatkaa matkaa, hän otti kaksin käsin kiinni ratista. Sanoin siihen: äiti on ostanut sinulle pikkuauton. Hämmästyi suuresti kun hän siinä samassa alkoi kömpiä ostoskärryautosta pois. Kuinkahan paljon Taavi-taapero (reilu 1,5 vuotta) ymmärtää puhetta.

Samassa rakenuksessa on Subway ja se oli viimeinen kohteemme. Siellä annoin Taaville traktorin. Hän oli siitä kiinnostuneempi kuin ruuasta. Raskausoireista olen huomannut jo sen, että pissattaa enemmän ja että vähän väliä pitää hieman syödä. Tuon shoppailusession päättyessä minulla olikin jo kamala nälkä. Se hirvittävä hormoonipyörre laantui sauvakävelyn jälkeen. En tiedä onko niillä mitään yhteyttä, mutta suosittelen kokeilemaan. Olen ollut hieman tavallista väsyneempi. Eilisen shoppailun jälkeen me molemmat menimme päiväunille.

Ai niin, mieheni lastenhoitotaidoista- hän saa Taavin paljon paremmin rauhoittumaan sänkyyn silloin kun Taavi taistelee unta vastaan.