Toisen kerran aloitamme projektin "pikkukakkonen". Ensimmäinen yritys päättyi uuden vuoden aikaan keskenmenoon. Varhaisraskauden ultrassa oli jo aika selvät viitteet että kaikki ei ole kunnossa. Niin kauan kuin oli toivoa, surin kovasti vuotoa. Kun vuoto kävi niin selväksi ettei epäilyyn jäänyt varaa oli pari päivää surullinen. Onneksi Taavi oli silloin oikein valloittavalla tuulella ja iloitsin siitä mitä meillä jo on.

Lääkäri on koko ajan kehunut kuinka on hienot limakerrostumat, vaan eipä ole enää. Lisäksi minua vaivaa kysta eli puhkeamaton munasolu. Tänään alkoi Terolut kuuri. Eilen illalla luin lääkkeen tuoteselostuksen ja multa katosi yöunet: ei saa käyttää kun imettää! Mitä nyt?! Pitäisikö imettäminen lopettaa kuin seinään vai pitäiskö projekti hyllyttää kunnes imetys on lopetettu. En halua lopettaa pienet imettämistä raaimmalla keinolla. Taavin saa ihanasti nukkumaan kun hänet imettää sohvalla ja sitten vain nostaa tuo väsyneet nyytin omaan sänkyynsä nukkumaan.

Soitin lääkärilleni. Hän ihmetteli miksi lääke oli kielletty imettäviltä kun se on samaa hormoonia mitä on esimerkiksi minipillereissä. Niinpä puhelun jälkeen nappasin lääkkeen ja projekti on käynnistetty. Meillä on pakkasessa enää yksi satsi jossa on kaksi alkiota. Myönnän että jännittää, jos ei nyt onnistu niin sitten meidän lapsi luku on yksi.