Eilen hankin: vaippoja (tarkoitukseni on siirtyä mahdollisimman pian kestovaippoihin), vauvan kosteuspyyhkeitä (tuplapaketin, saa toisen sitten hoitokassiin) ja liivinsuojuksia. Katselin tuttipulloja, mutta en ostanut. Vasta kassalla ollessani huomasin kaukana hyllyssä pilkistävän pottia. En minä vielä meidän vauvalle olisi pottaa ostanut, mutta todennäköisesti siellä olisi ollut hoitoalusta. Jäipä jotain toiselle kerralle. Saattaa olla, että tänään käydään ostamassa myös yhdistelmärattaat.

Joulukuusi riisuttiin ja vietiin ulos eilen. Joulukoristeet on nyt pahvilaatikoissa, odottamassa pääsyä vaatehuoneen ylähyllylle. Tarkoitus oli Nuutinpäivänä tehdä tuo, mutta en jaksanutkaan. Laitoimme olohuoneessa huonekalut takaisin arkipaikoilleen.

Ihan varmaa,n siitä riemusta kun tiedän mitä ne supistukset ovat, oli eilen vatsani vähän väliä kova ja painava. Valittelin, voivottelin ja lyllersin ja tietty istuskelin lepäämässä.

Lajittelin vauvan vaatteet pienii koreihin. Ja en muuten silittänyt niitä. Meidän vauvalla on eniten pitkähihaisia bodeja. Pitäisköhän hankkia jotain supersuloista ensimmäistä kotimatkaa varten?!

Mulla on yhdet imetysliivit. Mutta pidän niitä vain kun poistun kotoa (enkä aina silloinkaan), muuten oleilen ihan ilman. Nää imetysliivit on 90cm ja kiristävät pahasti (ennen raskautta 80cm olivat sopivat). Jos liivit on unohtuneet päälle, niin illalla on levoton olo, kutisee kaikkialta ja ei meinaa paikallaan pysyä. Nykyisin jo tajuan ottaa liivit pois ja se auttaa. Odottelen, että vauva laskeutuisi alemmaksi ja vatsa ei olisi enää niin korkealla. Jospa sitten näilläkin olisi hyvä olla. Uudet liivit ostan vasta vauvan syntymän jälkeen kun näkee mikä koko alkaa olla sopiva.