Mitäs kaikkea onkaan tapahtunut, mistä en ole kirjoittanut... Sormukset ovat käyneet kaiverruksessa. Kyllä on pienen pientä printtiä. Se on kyllä kivaa, kun sormukset kiiltävät kuin uudet.

Takkaremontti on alkanut. Nyt on kaikkialla pölyä ja likaa, vaikka purkuvaihe ei olekaan vielä alkanut.

Meillä on erittäin fiinejä banaanikärpäsiä. Ensinnäkin, heille ei kelvannut Iittalan kaartiolasit. Mutta kun ansa laitettiin kristalliseen viinilasiin, niin johan ne sinne hyppäsi uimaan (ja sinne hukkuivat). Etikka loppui ja ostin edullista Pirkka-etikkaa. Mutta siihen eivät meilläpäin asuvat fiinit kärpäset menekään uimaan. Mun on nyt ostettava Rajamäen etikkaa, että pääsisin noista marja-ajan kiusankappaleista. Mä olen yrittänyt erilaisia litkuja tuolla etikalla. Nyt on tiskipöydällä viinilaseja, aivan kuin täällä olisi ollut illanvietto.

Töihin on vaikea keskittyä. Saisiko aloittaa jo mammaloman? Me ei olla tehty vieläkään hankintoja. Ja nyt kun on takkaremontti, niin se on hyvä juttu. Ja kun remontista päästään vaihdetaan makuuhuone työhuoneeksi ja päinvastoin. Vierashuoneesta tulee vauvanhuone. Vieraat saavat yöpyä työhuoneessa. Tähän kaaokseen ei kyllä kaipaisi nurkkiin pyörimään rattaita, potkupukuja ja kaikkea sitä mitä vauva tarvitsee.

Vielä mulla on vanhat farkut käytössä. On vain suunnitelmissa mammahousujen ostaminen. Tykkään tunikoista, joten mammapaitoja ei kait heti tarvitse ostaa. Koskakohan olisi aikaa lähteä shoppailemaan. Vauvan liikkeitä en ole vieläkään havainnut.