Tänään on toinen äitiyslomapäivä. Mutta kun siihen lisää 12 vuosilomapäivää ja joulunpyhät niin kyllä tässä on jo lomailtu. Alkaa hieman tulla olo: Mitäs sitä nyt tekis? Paljon olisi tekemistä kun sais niihin vain voimia. Olin jo aloittamassa vauvan vaatteiden pesuprojektia, mutta sitten pesukoneen kansi oli kiinni viikon ja lopputuloksena oli homeen haju. Nyt olen tuulettanut konetta ja pesin pari lakanaakin 90 asteessa. Vois aloittaa pesuprojektin, mutta mulla on lakanapyykkiä. Aika yllättäen meillä oli kolmessa erässä 8 yövierasta.

Suunniteltu ohjelma tälle päivälle: toinen koneellinen lakanapyykkiä, kirjastossa käynti, etsi/osta vauvan vaatteille pieniä koreja, käy ruokakaupassa, käy kävelyllä. Katsotaan mihin voimat riittää. En ole osannut nukkua päiväunia. Illallakin/yöllä uni tulee silloin kuin tahtoo. Eli en kuvittele enää tekeväni isoja juttuja tai että olisin koko päivän aktiivinen.

Olin kuvitellut, että lomalla ollessani päivitän blogia säännöllisesti. Totuus on ihan päinvastainen. Eipä tule paljoa konetta avattua.