Viikko on ollut kiireinen, aikaisia herätyksiä on ollut paljon. Tänään nukuin pitkään! Menin nukkumaan kymppiuutisten jälkeen ja heräsin kesä-aikaa 10.45. Ja olisin varmaan jatkanut uniani, mutta onneksi mies tuli herättämään. Väsyneenä kuorsaan, ja mies oli siirtynyt jo keskiyöllä toiseen huoneeseen nukkumaan kuorsaukseni takia. Juttelimme, että vierashuoneen peti pedataan ja sinne mies voi helposti paeta kuorsaustani kun se varmaan lisääntyy, vatsan kasvun myötä.

Kävin taas siellä lastenvaate kirppiksellä. Mies oli mukana. Löysin kaikkea söpöä ja ihanaa, niin ja tietty käytännöllistä. Mies näki vauvan pelastusliivin, sellaisen oranssin. Mies sanoi: "tämän otamme, näitä täällä tuskin on useasti". Eli kun anoppilassa lähdemme soutelemaan, vauvalla on liivit päällä!

Kävimme tutkailemassa vaunuja. Haluaisin sellaisen johon turvakaukalon saa kiinnitettyä. Mutta mietin, että oikeasti, onko siitä iloa!? Jos jollakin on kommentteja ottaisin mielelläni vastaan. Kävimme kahdessa eri liikkeessä. Niissä ei ollut tarjolla kaikkia merkkejä. Kiinnostais myös tietää mitä merkkiä EI pidä ostaa! Me kyllä taidetaan ostaa käytetyt, ja sehän pienentää valikoimaa.