Viikonloppu meni nopeasti. Lauantaina lähdimme hakemaan minun autoa joka oli viettänyt aikaa korjaamolla kun jäi tien päälle. Ja kun reissuun lähdettin katsoimme millaisia luontopolkuja sillä alueella on. Ei muuten ollut kovin kummoset, tai ainakaan netin kautta ei löytynyt. Paluumatkalla pysähdyimme tutulle alueelle, jossa olemme aikaisemminkin käyneet kävelyllä. Ilma oli ihana, aurinko paistoi ja tuulikin tyyntyi kävelyn aikana. Laavulla tehtiin tulet ja paistettiin makkaraa. Juuri ennenkuin lähdimme kotoa sai mies työhön liittyvän puhelun ja hänen ajatukset olivat hetken aikaa työjutuissa. Mies täytti termospullon ja luulin, että hän pakkaa myös kaakaon mukaan. Kun sitten lähdimme kävelemään selvisi, että meillä on 1,5 litraa urheilujuomaa ja kuumaa vettä niiden makkaroiden kanssa. Termari jätettiin autoon odottamaan, onneksi urheilujuomalla pärjättiin.

Vauvamasustani huolimatta oli kevyt kävellä. Perjantain kävimme pururadalla sauvakävelyllä ja silloin tuntui kuin vatsa olisi hölskynyt tuossa edessä. Lauantain kävelyssä ei ollut onneksi montaa jyrkkää nousua. Nousujen aikana puuskutan ihan kamalasti, mutta tosi nopeasti tasaiselle päästyäni hengitys tasaantuu.

Meillä on käytössä vielä ohuet kesäpeitot. Ja lisäksi makuuhuoneen ikkuna on raollaan. Sunnuntaina kun heräilin, oli sellainen olo etten halua nousta peiton alta. Mutta eihän sinnekään voi koko päiväksi jäädä. Noustessani katsoin lämpömittaria, meillä oli makuuhuoneessa vain16 astetta. Ikkuna olikin yöllä auennut enemmän. Saattoi olla siis sekä kävelyn että yötuuletuksen ansiota, että sunnuntaina oli kipeä olo.

Eilen kun katsoimme telkkaria vauva oli kovasti liikkeessä. Siirsin miehen käden vatsan päälle ja nyt hän tunsi vauvan liikkeet. Vauva on varmaankin jotenkin kääntynyt, sillä viime aikoina hänen liikkeet ovat tuntuneet selvästi.

Mulla on kovin epäsäännöllinen työ. Viime viikolla laskin paljonko minulla on ylipäiviä ja niitähän oli +15 ja lisää tulee tässä kuussa. Aloinkin merkata kalenteriin itselleni vapaapäiviä, se oli kivaa! Yritän pitää kaikki ylipäivät pois, ennen kuin äitiysloma alkaa. Taidan vapaiden aikana laatia itselleni ompelukonetyöskentely pisteen. Ties mitä ihanaa saan aikaan...