Olen oivaltanut mitä äitiyslomalla voi tehdä, kun vauva ei ole vielä syntynyt- voi katsella digiboxista nauhoituksia. Aamupalan jälkeen sohvalle ja ohjelma pyörimään. Eilen nukahdin telkkarin ääreen, tänään olin hereillä. Olisihan minulla järkevämpää tai hyödyllisempääkin tekemistä, mutta tää on nyt hauskaa ja rentouttavaa!

Lainasin kirjastosta pari nimikirjaa. Toinen oli virhelainaus, sekun käsittelee paikannimiä. Ei tuo toinen kirjakaan ole oikein tuonut apua. Tahtoisin antaa vauvalle kolme nimeä, mutta ei oikein löydy sellaisia yhdistelmiä jotka sopisi meidän pitkään sukunimeen. Lapsi ei saisi nimeään mahtumaan mihinkään kaavakkeisiin.

Paino on lähtenyt taas nousuun. Alkuvuodestahan paino laski. Neuvolatädin kanssa ajattelimme syyksi pähkinöitä ja olenkin niitä vähentänyt. Nyt olen alkanut ottamaan magnesiumiakin vain joka toinen ilta ja kas kakka on kiinteämpää (eikös olekin mielenkiintoista). Toivottavasti painonnousun myötä vatsa ei kasvaisi enää kamalasti, sillä silloin pitäisi hankkia paria viikkoa varten uusia vaatteita.

Mies on taas työmatkalla. Olenkin miettinyt kenet soittaisin tukihenkilöksi jos mies ei ole kotona kun synnytys alkaa. Soitto tulisi saajalleen luultavasti täytenä yllätyksenä. Huomenna mies on taas kotona ja seinäkalenterissa ei näyttäisi olevan enää yön yli kestäviä työreissuja.