Sunnuntaina ja maanantaina sai esimakua siihen, että odottaminen voi muuttua raskaaksi. Hieman oli närästystä, mutta sen saan aisoihin kaakaolla. Hitusen selkäsärkyä, ei mitenkään rajua. Eilen oli jännästi kipua ylävatsassa. Koskettaessa sinne sattui. Sattui myös ihan levossakin, mutta kun päätin siivota vessat kipua oli vähemmän. Tänään ei ole sattunut, ei närästystä (sitä onkin vain ollut iltaisin) eikä selkäkipua.

Kävin neuvolassa. Pissa oli puhdasta ja hemoglobiini ok ja verenpaine alhainen. Neuvolatäti ei ollut ollenkaan huolestunut ettei painoni ole oikein noussut. Eli eipä siis minunkaan tartte sitä murehtia. Kyllä se aikanaan (ja ompahan synnytyksen jälkeen vähemmän mistä päästä eroon.)

Sain nyt ajan uuteen sokerirasitukseen, lääkärille ja tietty neuvolatädille. Kalenteri alkaa täyttyä kaikesta vauvajutusta. Mukaan annettiin myös ne Kela-paperit.

Eilen tutkin Kelan sivuilla äitiyspakkauksen sisältöä. Halusin tarkistaa paljonko siellä on 50 senttiselle vaatteita. Aika vähän, pitänee ostaa lisää. Sitten yhtäkkiä mietin, miten minä osaan pukea vauvan! Milloin pitää millaisia vaatteita pukea! Hetkellinen (rauhallinen)paniikki. Jos mulla olisi kasamäärin vauvanvaatteita niin olisi varmaan rauhallisempi mieli, tietäisin, että sieltä kyllä löytyy jotakin. Ja kun vauva syntyy pakkasaikaan, niin kait se on helppoa, pukee vaan paljon vaatetta pienelle... Tutkin myös huuto.netin äitiysvaatteita. Olen huomannut, ettei yksillä edustushousuilla pärjää. Edustushousut ovat siis käytössä kun menen kodin ulkopuolelle. Kotona kelpaa oranssinpunaiset jumppahousut. Onneksi tulee niitä ylipäivävapaita jolloin voi harrastaa shoppilua.

Kävin neuvolan jälkeen kaupassa ja tutkailin hieman vauvanvaatteita. Mutta ensin aion shoppailla kirppareilla ja sitten kaupasta pari "edustusvaatetta" uutena.

Vauvan sivuprofiili ultrakuva on nyt olohuoneessa esillä. Kyllä hän on söpö!