Vapaapäivä... Ja ei mennyt edes puolille päiville kun mulla oli pääkipeä. Olen arkaillut ottaa edes niitä odottavalle sopivia särkylääkkeitä. Mutta ei sekään ole kivaa, että sattuu. Niinpä pilleri suuhun ja perään jogurttia, ettei vaan pääse nälkä yllättämään. Ikävää oli se, että kun laittoi pään alaspäin niin silloin sattui eniten. No, ei sitten kotitöitä. Katsoin telkkarista niitä sisustus- hää- ja yhden vauvaohjelmankin. Lääke auttoi ja särky laantui.

Noi synnytysohjelmat ovat alkaneet käydä aina vaan mielenkiinoisemmiksi. Tässä jaksossa seurailin miten synnyttävää kehotettiin hengittämään. Ja tunnustan, hengittelin hänen kanssa samaan tahtiin. Ponnistuksiin en lähtenyt mukaan...

Tänään pitäisi pitkästä aikaa lähteä sauvakävelylle. Miehellä piti tänään olla vain hieman töitä ja tuolla se edelleen pakertaa. Ruualla hän naureskeli, että hän oli kerennyt jo nauttia ajatuksesta, että olisi 2,5 päivää vapaata. Onneksi oli nauttinut ajatuksesta, sillä vapaata hänellä ei ole. Työt ovatkin koko ajan lisääntyneet.