Taavi-taapero nukkuu ensimmäisiä päiväuniaan omassa huoneessaan. Eilen tulimme reissusta ja raivasimme pojan sängyn, joka oli toiminut varastona vauvatavaroille. Taavi seurasi innolla kun laskimme sängynpohjan ala-asentoon. Kun sängyssä ei ollut vielä patjaa, Taavi leikki siellä autoilla. Taavin vauvasänky on meidän huoneessa edelleen ja varmaan viikon verran hän nukkuu siellä yöunet. Meidän huoneessa on pieni kolonen johon on saatu jatkettava pinnasänky. Tilaa ei ole ollut jatkaa sänkyä ja poika on ollut jo ahtaalla nukkuessaan.

Raskausviikolla 16 vatsa pullahti esiin. Parina iltana vatsa oli ollut kipeä, helpotti kun illalla laitoin olohousut jalkaan. Tajusin, että on aika kaivaa mammahousut esiin. Tämä toinen odotus on niin kovin erilaista. Taavia odottaessa oli "iso" juttu käydä ostamassa mammahousut. Nyt ne vaan otettiin kaapista esiin. Olen iloinnut kun sain ystävältäni joka on laihduttanut tunikoita ja siskoltani sain mammahousuja. Ihanaa kun saa vaihtelua odotuspukeutumiseen. Kun muistelin miehelle, että Taavin aikana vauvamaha tuli paljon myöhemmin esiin, mies muistutti, että nyt olen paljon hoikempi kuin silloin. Ja eipä siis ihme että vatsa pullottaa takin sisältä kun nyt käytän 2 numeroa pienempää takkia kuin viimeksi.

Kilpirauhaskoe nro 2 näytti normaaleja arvoja. Ja olo on muuten ollut pirteämpi. Pari päivää sitten mulla on aika kehno olo. Ajattelen, sen johtuvan erittäin alhaisesta verenpaineesta (96/64). Lepäilin, ja illan aikana olo muuttui hyväksi. Mulla on aina ollut alhainen verenpaine. Pitänee lisätä ruokaan suolaa ja syödä runsaasti salmiakkia :)